Ditët e Informimit të Maturantëve

Kolegji Universitar Bedër, në kuadër të planifikimit të karrierës, përgjatë gjithë muajit mars organizon ditët e informimit të maturantëve. Këtë vit organizimi zhvillohet online nëpërmjet platformës ZOOM.

  • Maturantët kanë mundësinë të ndjekin prezantimet e pedagogëve tanë lidhur me programet e studimit dhe mundësitë që ofron Kolegji Universitar Bedër.
  • Prezantimet janë çdo ditë, nga e hëna në të premte, në dy orare të ndryshme:

 13:00-14:00
 15:00-16:00.

Për t’u pjesë e këshillimit të karrierës, në ditët dhe oraret e caktuara klikoni linkun:

 https://bit.ly/389Pb8A

Meeting ID: 928 4815 9828
Passcode: 123456

Për më shumë informacion kontaktoni:
 [email protected]
 067 34 27 001.

Ju mirëpresim!