Raundi I / Verifiko Aplikimin dhe Rezervo Intervistën

Kolegji Universitar Bedër njofton të gjithë kandidatët që kanë përzgjedhur programet tona si preferencë të tyre në Raundin e Parë, se ndërmjet datave 12–25 gusht do të zhvillohet procesi i intervistimit.
 
Intervistat do të zhvillohen nëpërmjet platformave online, ose në ambientet e KU Bedër, duke respektuar masat kundër COVID19.
 
Në linkun më poshtë mund të verifikoni statusin e aplikimit, duke vendosur ID e Maturantit, si dhe emrin e parë të emrit të babait. Gjithashtu, duhet të përcaktoni formatin dhe orarin e intervistës me komisionin.